Jäsenille

Tässä osiossa on yhdistyksen omia palveluja ja yhteistyökumppaneita näytillä myös tuleville jäsenille. Jäsenhuoneessa, joka on vain jäsenmaksun maksaneille, löytyy TPK:n yhteistyökumppanit  ja palvelut.

DIGITAALISEN JÄSENKORTIN VOIT LADATA JÄSENHUONEESTA KÄNNYKKÄÄSI SEURAAVASTI:


1) Jos et ole vielä rekisteröitynyt, voit tehdä sen klikkaamalla "Jäsenhuone" ja  pyydä salasanaa linkistä Unohditko tai haluatko luoda salasanan?

2) Saat hetken kuluttua sähköpostiisi linkin, jossa voit luoda salasanan. Sähköpostiosoitteen on oltava sama kuin se minkä olet ilmoittanut Takakirveen Omakotiyhdistykselle.

3) Kun klikkaat "Jäsenhuone" linkkiä, saat kirjautumisruudun uudelleen.Käyttäjätunnus on sähköposti ja luomasi salasana on käytettävissä.

4) Jäsenhuone sivulla näkyy alhaalla "Jäsenkortti", jonka voit ladata kännykkääsi. Se on TPK:n yhteinen jäsenkortti ja käy mm. Jarkko Nieminen Areenalla.

PDF-tiedostopienremontin-sopimusmalli.pdf (27 kB)
Kun suunnittelet remonttia ja käytät ulkopuolista urakoitsijaa tai tekijää, tee sopimus aina kirjallisena. Useimmat yhtiöt tuovat omat sopimuspaperinsa. Jos näin on, kannattaa kysyä onko sopimusmalli ja ehdot kuluttaja-asiamiehen hyväksymiä. Jos urakoitsijalla ei ole omaa sopimuspohjaa, tällä lomakkeella saa ainakin perusasiat kuntoon. Sopimussako kannattaa määrätä aina - esim. sovitusta valmistumispäivästä seuraavalla viikolla alkavaksi aina niin kauan, että remontti valmistuu. Valmistumispäivänä kannattaa kuitata työ vastaanotetuksi, koska siitä alkaa takuu.
PDF-tiedostoPientalon_huoltokirja.pdf (138 kB)
Pientalon huoltokirja, Ympäristöministeriön ohje.