Jäsenille

Tässä osiossa on yhdistyksen omia palveluja ja yhteistyökumppaneita näytillä myös tuleville jäsenille. Jäsenhuoneessa, joka on vain jäsenmaksun maksaneille, löytyy TPK:n yhteistyökumppanit  ja palvelut.

DIGITAALISEN JÄSENKORTIN VOIT LADATA JÄSENHUONEESTA KÄNNYKKÄÄSI SEURAAVASTI:


1) Jos et ole vielä rekisteröitynyt, voit tehdä sen klikkaamalla "Jäsenhuone" ja  pyydä salasanaa linkistä Unohditko tai haluatko luoda salasanan?

2) Saat hetken kuluttua sähköpostiisi linkin, jossa voit luoda salasanan. Sähköpostiosoitteen on oltava sama kuin se minkä olet ilmoittanut Takakirveen Omakotiyhdistykselle.

3) Kun klikkaat "Jäsenhuone" linkkiä, saat kirjautumisruudun uudelleen.Käyttäjätunnus on sähköposti ja luomasi salasana on käytettävissä.

4) Jäsenhuone sivulla näkyy alhaalla "Jäsenkortti", jonka voit ladata kännykkääsi. Se on TPK:n yhteinen jäsenkortti ja käy mm. Jarkko Nieminen Areenalla.

PDF-tiedostopienremontin-sopimusmalli.pdf (27 kB)
Kun suunnittelet remonttia ja käytät ulkopuolista urakoitsijaa tai tekijää, tee sopimus aina kirjallisena. Useimmat yhtiöt tuovat omat sopimuspaperinsa. Jos näin on, kannattaa kysyä onko sopimusmalli ja ehdot kuluttaja-asiamiehen hyväksymiä. Jos urakoitsijalla ei ole omaa sopimuspohjaa, tällä lomakkeella saa ainakin perusasiat kuntoon. Sopimussako kannattaa määrätä aina - esim. sovitusta valmistumispäivästä seuraavalla viikolla alkavaksi aina niin kauan, että remontti valmistuu. Valmistumispäivänä kannattaa kuitata työ vastaanotetuksi, koska siitä alkaa takuu.
PDF-tiedostoPientalon_huoltokirja.pdf (138 kB)
Pientalon huoltokirja, Ympäristöministeriön ohje.

 

 

 

<h2>Tämä on otsikko.</h2>

 

Niko Aaltonen oli myös pätevä ehdokas, edustaa Kokoomusta, on kaupungin hallituksen jäsen ja valtuutettu, toimii Kaupunkiympäristö lautakunnan pj:na - joka on keskeinen lautakunta mm. kaava-asioissa - puolueensa vpj:na, Akavassa, etc. Wikipedian mukaan Aaltosella on n. 20 luottamustoimessa päätoimensa lisäksi, joka on kaupungin virka palvelupäällikkönä.

 

Saattoi olla, että "monessa mukana" olo ratkaisi äänestyksen, koska osa paikalla olijoista tuntui epäilevän ehtiikö Aaltonen hoitaa TPK:n asioita ja vaikuttaisiko puoluesitoumus ohi omakotiasujien edun. Lisäksi hän ei antanut vastausta kannattaako vai vastustaako ratikkaa - joka on punainen vaate monille torppareille.

 

Arja Iholle haluttiin antaa tuki ja mahdollisuus toiseen kauteen. Hän ilmoitti, ettei hänellä työnsä lisäksi ole juuri muita sitoumuksia kuin TPK ja se varmasti vaikutti valintaan. Samoin jo tehty työ ja TPK laivan kurssin kääntäminen uuteen suuntaan vaikeassa tilanteessa - jossa Turun Pientalosäätiön vaatima vuokra TPK:n toimistotiloista nousi merkittävästi taloyhtiöön tehdyn putkiremontin vuoksi. Kyseiset tilat TPK luovutti säätiölle, jonka toimintaan TPK:lla ei ole sananvaltaa eikä oikeutta vaihtaa sääntöjen vuoksi säätiön hallintoa.