Yhdistys

Linkkejä

Takakirveen Omakotiyhdistys ry. on perustettu vuonna 1947, ja jäseniä on noin 370. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on valvoa jäsentensä sosiaalisia, yhteiskunnallisia ja sivistyksellisiä etuja ja lisätä alueen turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Tässä tarkoituksessa yhdistys järjestää jäsenilleen kokouksia, retkiä ym. samantapaista toimintaa sekä auttaa jäseniään neuvoilla ja lausunnoilla, tekemällä anomuksia ja muilla samantapaisilla toimilla.

Takakirveen Omakotiyhdistys toimii perusjärjestönä Turun Pientalojen Keskusjärjestö ry:n alaisuudessa kuten muutkin Turun alueen rekisteröidyt pienkiinteistö ja omakotiyhdistykset.

Sen tehtävänä on toimia omakotiväen yleisenä etujärjestönä Turussa. TPK:n jäsenyys takaa yhdistyksemme jäsenille jäsenalennukset yhteistyökumppaneilta, sekä markkinahintaista halvemman sähköenergian.

Yhdistyksessämme toimii myös erittäin vireä naisjaosto, jolla on tapana kokoontua kahdesti kuukaudessa. He järjestävät aktiivisesti mm. teatteri- ja ulkomaanmatkoja sekä ostosretkiä. Naisjaoston toiminnasta voi tiedustella tarkemmin Ulla Sundström-Luotoselta p.0400 530 695.