Yhdistys

Linkkejä

Takakirveen Omakotiyhdistys ry. on perustettu vuonna 1947, ja jäseniä on noin 370. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on valvoa jäsentensä sosiaalisia, yhteiskunnallisia ja sivistyksellisiä etuja ja lisätä alueen turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Tässä tarkoituksessa yhdistys järjestää jäsenilleen kokouksia, retkiä ym. samantapaista toimintaa sekä auttaa jäseniään neuvoilla ja lausunnoilla, tekemällä anomuksia ja muilla samantapaisilla toimilla.

Takakirveen Omakotiyhdistys toimii perusjärjestönä Turun Pientalojen Keskusjärjestö ry:n alaisuudessa kuten muutkin Turun alueen rekisteröidyt pienkiinteistö ja omakotiyhdistykset.

Sen tehtävänä on toimia omakotiväen yleisenä etujärjestönä Turussa. TPK:n jäsenyys mahdollistaa yhdistyksemme jäsenille jäsenalennuksia yhteistyökumppaneilta, sekä sähköenergiasta yhtyeisesti 8000 jäsenelle kipailutetun tarjouksen..

Yhdistyksessämme toimii myös erittäin vireä kulttuurijaosto, joka järjestää mm. teatteri- ja tutustumismatkoja. Kulttuurijaoston toiminnasta vastaa Ilona Leimuranta.