Jätehuolto

Alla tarjoukset jätehuollosta vuodelle 2018

Takakirveen Omakotiyhdistys on pyytänyt uudet tarjoukset tammikuussa 2018 jäsenistön jätehuollosta, koska alalle on tullut uusi toimija ja yksi on muuttanut omistustaan (Suez). Tarjoukset on pyydetty Lassila&Tikanojalta, Remeolta (aiemmin Suez) sekä uudelta tulokkaalta Turun Seudun Hyötykuljetukselta (TSHK). Tarjoukset ovat jäsenistön käytössä ja tilausvaiheessa on mainittava yhdistyksen nimi tai tarjouksessa oleva kampanjatunnus.

 

PDF-tiedostoTSHK_Tarjous_Takakirveen Omakotiyhdistys ry_23.1.2018.pdf (345 kB)
Turun Seudun Hyöty Kuljetus, jätehuoltotarjous 2018.
PDF-tiedostoTakakirveen omakotiyhdistys Lassila-Tikanoja-2018.pdf (102 kB)
Lassila & Tikanoja, jätehuoltotarjous 2018
PDF-tiedostoRemeo - Takakirveen Omakotitaloyhdistys Ry - (ID 35436).pdf (185 kB)
Remeo Oy, jätehuoltotarjous 2018

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kuvaus jätehuollon yhteistyökumppaneista


Alalle on tullut uusi toimija ja yksi on muuttanut omistustaan (Suez). Pyysimme
tarjoukset pyydettiin kolmelta yritykseltä Lassila &Tikanojalta, Remeolta (aiemmin Suez) sekä uudelta tulokkaalta Turun Seudun Hyötykuljetukselta (TSHK).

TSHK perheyritys Maskusta

Turun Seudun Hyötykuljetus on paikallinen, kotimainen perheyritys, jolla on jätealan kokemusta jo vuodesta 1998. Yrityksen kotipaikka on Masku ja saamiemme tietojen mukaan sillä on jo muutamia asiakkaita Takakirveelläkin. Yrityksen valtteja on läheisyys - kun soittaa annettuun numeroon, sieltä vastaa todennäköisesti toi-mitusjohtaja, joka on jossain “roskakeikalla”.

Lisäksi TSHK toimittaa soraa, multaa, haketta ym. Rakennus- tai jätelavan TSHK toimittaa 180€ kokonaishintaan sitä tarvitseville.
 

Tuttu toimija Lassila & Tikanoja

Lassila & Tikanoja lienee kaikille omakotiasukkaille tuttu. Sen etuna on hyvin toimivat prosessit ja “QuattroSelect” lajitteluastiat. Nelilokeroastian kustannus on edullinen, vaikka siinä on mukana astian kiinteä kuukausivuokra. Astia toimitetaan maksutta.


Remeo on entinen Suez

Remeon tarina Suomessa alkoi “SOHU” -nimellä v. 1964. Yrityskaupoissa yhtiö siirtyi amerikkalaisille, ranskalaisille ja ruotsalaisen SITA:n tytäryhtiöksi ja vaihtoi nimensä “SUEZ”:ksi kunnes sen osti suomalainen perheyhtiö Hartwall Capital. Vuonna 2017 SUEZ Suomesta tuli Remeo Oy. Remeo on latinaa ja tarkoittaa “palata takaisin”, jolla viitataan kiertotalouteen.
Remeo tarjoaa 370 l “Quatro-select” astiaa puoleksi vuodeksi ilman astiavuokraa, vanhan astian voi jättää paperinkeräystä varten, jolloin se tyhjennetään 12 viikon välein veloituksetta.

 

Ilmoita kampanjatunnus tai yhdistyksen nimi

Tarjoukset ovat vain jäsenistön käytettävissä ja tilausvaiheessa on mainittava yhdistyksen nimi tai yrityksen tarjouksesta löytyvä kampanjatunnus.